KJØPSVILKÅR

Disse vilkårene gjelder mellom deg som bestiller (kunde) og oss som selger (firma).

 GENERELLT

Kjøpsinfomasjon

For å handle hos oss må du være 18 år. Fra 15 år får du handle hos oss hvis du handler sammen med eller med godkjenning fra verger. Når du handler via nett gjelder Forbrukervernloven. Denne loven beskytter deg som forbruker når du handler på nett. Les mer på Forbrukerombudet . Glowfactory.no forbeholder seg retten til å gjøre endringer i sortimentet og har rett til å fjerne elementer fra sortimentet før et kjøp er gjennomgått. Vi reserverer for mulig slutt salg av varer. Alle forsøk på bedrageri blir rapportert til politiet. Vi forbeholder oss retten til å kansellere et kjøp dersom det er mistanke om svindel.

Ordrebekreftelse

En ordrebekreftelse vil bli sendt via e-post når du fullfører bestillingen. Der finner du informasjon om hva du har kjøpt med pris og  fraktkostnader. Hvis bestillingen inneholder bestillingsvarer vil du få en estimert leveringstid på forsendelsen din. Hvis noe er galt med bestillingen vennligst kontakt oss umiddelbart. Vi vil også sende en melding når varen er sendt fra våres lager, med informasjon om forventet leveringsdato, i mailen finner du også en link for å spore din ordre hos Bring.

Priser

Prisene på siden er i norske kroner. MVA er inkludert på alle varer med 25% eller 15%. Alle priser vises inkludert MVA på nettsiden. Vi forbeholder oss retten til å endre priser uten varsel for mulige feilpriser. Du betaler alltid prisen som vises når bestillingen din er gjort, hvis du kjøpte et produkt til en feil pris vil du bli varslet og du vil få pengene refundert

Utskriftsfeil og produktbilder

Glowfactory.no forbeholder seg retten til å skrive ut feil i tekster på denne nettsiden. Vi garanterer ikke at alle bilder nøyaktig gjenspeiler produktets sanne utseende. Imidlertid streber vi oss alltid for å reprodusere et lignende bilde som mulig av produktet.

Garanti

Hvis varen ikke samsvarer med beskrivelsen, er ødelagt eller du er misfornøyd med kjøpet vennligst ta kontakt med vår info så skal vi hjelpe deg med en reklamasjon. Det er veldig viktig for oss at du er fornøyd med dine innkjøpte varer. Vi har en garanti på våre produkter på 2 år, dersom produktet eller deler av produktet ved vanlig bruk er ment å vare vesentlig lengre, er reklamasjonsfristen 5 år. Vår garanti gjelder i Norge. Hvis du ønsker å bruke garantien på et produkt kjøpt fra oss, vennligst ta kontakt med vår info på info@Glowfactory.no eller telefon (+47) 47 71 46 46

BETALING

Klarna Checkout

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmåten som passer deg best. Betalingsmåtene som tilbys er faktura, delbetaling og kortbetaling. Alle er like sikre. For mer informasjon klikk på les mer i kassen.

Follow us on Facebook